Om Fylkesguiden

OM FYLKESGUIDEN.NO – Norge rundt på nettet

Kundeservice / support: post@fylkesguiden.no

Fylkesguiden.no er en rask og enkel søkemotor med linker til bedrifter fylkesvis. Tjenesten er tilpasset mobil og nettbrett o.l.

Gratis opplysninger på SMS - MAIL
Nå kan du få tilsendt de opplysningene du søker frem direkte til din mobiltelefon. I løpet av sekunder har du mottatt din lokale bedrift helt gratis på mobil, mail o.l.

Nå ut til besøkende - Bli søkbar på fylkesguiden.no.no - nett, iPhone og Android
Ved å sende inn informasjon til oss så oppdaterer vi de opplysningene vi har på din bedrift.  Vi gjør oppmerksom på at alle oppdateringer logges og kontaktes per telefon av vårt kundesenter for å verifisere opplysningene. Du kan kun oppdatere opplysninger knyttet til en bedrift hvor du selv er kontaktperson.

Ønsker du informasjon om annonsering? Send en oss epost med kontaktinformasjon og en av våre medarbeidere vil kontakte deg.

Nettstedet fylkesguiden.no driftes av TOBU. Kopiering, distribuering eller tilgjengeliggjøring av opplysninger fra dette nettstedet er ikke tillatt uten skriftlig samtykke. Tjenesten kan ikke benyttes til direktemarkedsføring eller adresseuthenting til andre registre. Brudd på retningslinjer vil føre til politianmeldelse og erstatningsplikt.

Søkemotoroptimalisering

Slik kommer du høyere opp på Google

– Gjennomfør en søkeordsanalyse. Finn ut hva dine kunder bruker når de skal finne det du tilbyr. Det finnes mange verktøy for dette. Bruk disse ordene i ditt innhold.

– Lag engasjerende og bra unikt innhold som brukerne vil sette pris på og som blir delt av andre. Bruk søkeordene i innholdet, url, tittel-linjen og meta-beskrivelsen.

– Oppdater siden din regelmessig

– Lag gjerne en blogg på nettsiden din.

– Bruk riktig h-tags på overskrifter, del overskrifter etc

– Nettsiden må fungere bra på mobil

– Bruk alt-tekster på bilder

– Ha gode navn på bildefilene dine

– Sørg for at nettsiden din laster raskt

– Ha unike title tager og meta-beskrivelser for hver side. Unngå duplisert innhold.

– Bruk såkalte «strukturerte» data (snippets) for å gjøre indekseringen enda enklere for Google

– Bruk gode plugins/extension for SEO i WordPress eller Magento

– Knytt opp din side til Analytics og Google Webmaster Tools

– Send inn XML Sitemap til Google

– Kjør månedlige rapporter over teknisk kvalitet.

– Lag engasjerende og bra innhold, som blir delt av andre – da får du flere som linker inn til ditt nettsted.

– Finn ut fra hvilke nettsider dine konkurrenter er linket opp i fra, og se om du også kan bli oppført på de samme sidene.

– Jobb kontinuerlig med å få linker fra andre nettsider av god kvalitet. Jo flere «venner» du har, jo mer populær blir din nettside.

– Se etter bransjespesifikke sider, og se om din bedrift kan føres opp der

– Sørg for at din nettside er oppført i «Google Min Bedrift»

On-site SEO er prosessen med å gjøre nettstedet ditt søkemotor vennlig. Med enkle ord betyr det å justere enkelte elementer på nettsiden din, slik at søkemotorer er i stand til å gjennomgå, forstå innholdet og strukturen.

Off-site SEO refererer til hva du kan gjøre for å fremme ditt nettsted på Internett (foruten reklame). De mest brukte metodene er: Lenker fra andre nettsteder.  Sosiale medier markedsføring.

For mer informasjon og oppsett at hjemmesider, kontakt www.istudio.no

Google Min Bedrift

Nyhet – med Google Min bedrift kan du komme i direkte kontakt med kundene, enten de ser etter deg i Google Søk, Maps eller Google+.

Med Google Min bedrift blir bedriftsinformasjonen din satt inn i Google Søk, Maps og Google+, slik at kundene kan finne deg uansett hvilken enhet de bruker.

Gi kundene riktig informasjon til riktig tid – enten de trenger veibeskrivelser til bedriften din i Maps, åpningstider i Søk eller et telefonnummer de kan klikke på for å ringe deg via mobiltelefonen.

Med Google Min bedrift kan du skape et fellesskap av lojale tilhengere. Kundene dine kan vise anerkjennelse gjennom vurderinger og omtaler, bruke +1-knappen for å anbefale innholdet ditt samt videresende Google+-innlegg rundt omkring på nettet.

Det skal ikke være et ork å administrere bedriften din på nettet. I Google Min bedrift finner du alle Google-tjenestene du kan bruke for å vise frem bedriften din på best mulig måte – samlet på ett sted.

Rediger bedriftsinformasjonen din på Google, del oppdateringer med kunder og finn ut hvordan folk finner frem til bedriften din – alt via én og samme oversikt.

Med Google Min bedrift-appen kan du administrere bedriften din når det passer best for deg. Du kan sjekke kundestatistikker, oppdatere åpningstidene dine og dele bilder med kunder – alt fra telefonen eller nettbrettet ditt.

Hold rede på omdømmet ditt på nettet fra ett og samme sted: Se omtaler av bedriften din, svar på omtalene som eier og spor vurderingene dine over tid.

Finn ut hvordan folk finner frem til bedriften din og utfører handlinger knyttet til innholdet ditt, slik at du kan nå ut til flere av de kundene som er relevante for deg.

Media & næring Content marketing AS kan hjelpe til med registrering, rapportering og oppfølgning av din bedrift på ; Google min bedrift

Facebook annonsering

Fra oppsett av Facebook Page til direkte annonsering i nettverket. Synlighet for bedrifter på nett blir stadig viktigere, derfor er Facebook en nyttig kanal for din bedrift.

Facebook annonsering kan deles inn i to grupper. vanlig annonse eller sponset post.

 • Vanlig annonse: Her reklamerer du som en helt vanlig annonsør og kan sette det segmentet du ønsker å treffe. Det er særs vikitg å segmentere riktig slik at du når riktige kunder.
 • Sponset post: Her reklamerer du eller promoterer en post som du enten har laget selv eller som vi lager. Hensikten her er å skape en syngerieffekt mellom de som allerede har likt posten til venner av disse igjen.? Et eksempel på en sponset post kan være at bedriften deres ønsker å ha en konkurranse en måned.

Hva gjør vi for deg?

 • Strategi og budsjettering
 • Get started manual
 • Oppretter din Facebook Advertising konto
 • Gi råd om hva slags bilder som bør/ikke bør brukes
 • Skriver annonsetekster
 • Gi råd om segmentering
 • Koordinering mot eventuelle andre markedsaktiviteter
 • Optimalisering av kampanjer
 • Test av landingssider og optimalisering (A/B-testing eller multivariat testing)
 • Rapporteringer

 Tryggerehandel.no

Hva kan vi bidra med?

 

Vi kan bistå med bedriftens markedsføring gjennom å skaffe oversikt over dagens situasjon. Vi gir rask tilbakemelding i forhold til valg av leverandører og kan ta en opprydding av avtaler. Vi kan være megler mellom dere og tilbyderne, for å avlaste pågangen dere får, samt luke bort aktører og forhandle med de som er aktuelle.

De viktigste spørsmålene som må besvares før man legger en strategi for markedsføringen er hvem, hvor og hvordan skal man treffe med annonsene eller kampanjene sine. Det å treffe ønsket målgruppe er ikke alltid like lett. For å lykkes med markedsføring bør det settes en del forhåndskriterier, samt utføre en grundig strategisk jobb i forkant av en kampanje, eller ved valg av annonseløsning.

Artikkelmarkedsføring er en måte å annonsere på ved å skrive korte artikler relatert til forskjellig forretningsvirksomhet.
Merkevarebygging brukes for å minne kunden om de valgene virksomheten har gjort for å møte behovene, og bygge emosjonelle posisjoner hos kunden om hvordan virksomheten møter behovene på en unik måte.

Markedskommunikasjon er dermed uløselig knyttet til merkevarebyggingen (branding), hvor virksomheten gjennom reklame og annen kommunikasjon minner kunden på at produktet eller tjenesten holder hva den lover.

Innholdsmarkedsføring/ content marketing er en markedsføringsteknikk hvor man skaper og distribuerer relevant og verdifullt innhold for å tiltrekke seg, etablere en relasjon med og engasjere en tydelig definert målgruppe – med et mål om å stimulere til lønnsom kundeadferd.

Tryggere Handels tjeneste faktureres per år, og gjelder i 12 måneder fra bestillingsdato.
Tjenesten fornyes automatisk med 12 måneder hvis ikke oppsigelse er gjort innen 2 mnd fra utløp av avtalen.
Ved bruk av advokat så tilkommer egne satser.
Prisene dekker inntil 5 saker pr år.

Bedriftsform/ansatte:
Enkeltpersonforetak og AS/DA – under 10 ansatte : 249 kr pr mnd = 2 988 kr år*
AS/DA – mellom 10-50 ansatte : 299 kr pr mnd = 3 588 kr pr år*
*Alle priser er eksklusive merverdiavgift


Top